4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Bilgisayar şirketi sahibine silahlı saldırı

Ankara'da bir bilgisayar şirketi sahibi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, Dr. Mediha Eldem Sokak'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi bir bilgisayar şirketine gelerek Sedat Erzurumlu isimli şirket sahibini silahla ağır yaraladı. 

Erzurumlu, olay yerine çağrılan sağlık ekibi tarafından ilk müdahale yapılduktan sonra ambulansla Çağ Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Ancak 34 yaşındaki Sedat Erzurumlu, yolda hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 18:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Haydar Güner IP: 88.250.16.xxx Tarih : 9.06.2007 00:56:56
Bilgisayar camiasının dürüst ve saygın kişiliklerinden birisini kaybettik. Sedat Erzurumlu tanıdığım en dürüst, en saygın, en kişilikli bir insandı. Sedat'cığımın hiç düşmanı olmadı ki!... Hangi kahpe kurşun kıyabilir ona. Duyduğumda inanamadım. Beynimden vurulmuşa döndüm. Maddi-Manevi herşeyini paylaşabilen böylesine güzel insanlara tam da gereksinimimiz varken ülkemizde nasıl kıyılır bu pırlanta gibi insanların canına. Emniyet yetkililerine sesleniyorum. Bu cinayeti aydınlatıp katilleri bulamazsanız aldığınız maaşa verdiğim vergilerle yaptığım katkıyı helal etmiyorum. Ülkemizin huzuru ve sükuneti için bu caniyi lütfen bulun ve Başkentimizin Teksas olmadığını ispatlayın. MEKANIN CENNET OLSUN SEDATCIĞIM. KİMSENİN SENDE HAKKI YOK BUNA EMİNİM AMA YİNE DE HAKKIMIZ HELAL OLSUN SANA DİYORUM.