1
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Bakanların düğün günü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in kızı Şeyma Güler ile Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin oğlu İsmail Pepe'nin düğünü gerçekleşti. Düğünde devletin zirvesi bir araya gelirken, düğün salonu girişinde silahların alındığı öğrenildi.

Hacettepe Üniversitesi Kampüsü içindeki Beyaz Ev isimli tesiste gerçekleştirilen tören, dün saat 20.00'de başladı. Gelin ve damadın salona davul ve zurna ile girdikleri öğrenilirken, iki katlı salonun iki katında da konukların ağırlandığı öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan düğüne 20.20'de geldi. Ayrıca birçok bakan, devlet bakanı ve milletvekilleri de eşleri ile birlikte düğüne katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta, gelin Şeyma Güler'in şahitliğini Başbakan Erdoğan, damat İsmail Pepe'nin şahitliğini ise TBMM Başkanı Bülent Arınç yaptı. Ayrıca bugünkü düğünden sonra yarın akşam da Kocaeli'de ağırlıklı olarak erkek tarafının katılacağı ve Karadeniz usulüne göre bir düğün yapılacağı ve genç çiftin İstanbul'da yaşayacakları öğrenildi.

Öte yandan, hiçbir basın mensubunun alınmadığı düğünde, gelen konuklar da üniversite kampusu nizamiyesinde güvenlik görevlileri tarafından davetiye kontrolleri yapılarak içeri alındı. Jandarma bölgesi olan kampüste jandarma da güvenlik önlemleri aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 00:35:30
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 00:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?