5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Çankırı festival sarhoşu

Çankırı Belediyesi'nin düzenlediği 2. Karatekin Kaya Tuzu Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin devam ettiği şu günlerde, Ankara Kent Orkestrası, Çankırı Karatekin Parkı'nda küçük bir konser verdi. Konser öncesi Kick Boks öğrencileri, izleyicilere küçük bir gösteri sundu.

Özellikle kafasıyla kiremit kıran boksör, izleyenlerden büyük alkış topladı. Hemen arkasından Ankara Kent Orkestrası konserine başladı. Konser sırasında değişik ülkelerden Çankırı Belediyesi tarafından davet edilen gençlerin eğlenmesi de görülmeye değerdi. Yabancı turistler, Çankırı'nın bu sıcak ve eğlenceli karşılamasından dolayı çok memnun olduklarını belirtirken, "Türkiye hakkında sayenizde çok güzel izlenimler aldık" dedi.

Konser solisti Mustafa Çınar'ın ardından sahneyi Nur Yoldaş aldı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı konser, büyük alkış toplayarak son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 11:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nightmare IP: 85.101.124.xxx Tarih : 28.08.2005 00:17:25
Eğlence güzel ama üniversite yok çankırının çocuğu artık memleketinde okusun istiyoruz. ÜÇ TANE MİLLET WEKİLİ VAR AMA BİR TANE ÜNİVERSİREMİZ YOK BUNUN İÇİN BİRAN ÖNCE ÇALIŞMA İSTİYORUZ.......(İNŞALLAH)