5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Huzurevi sakinleri, Vali Öner'i ziyaret etti

Yaşlılar Haftası nedeniyle Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi'nde kalan bir grup huzurevi sakini, Vali Ali Haydar Öner'i makamında ziyaret etti.

Sosyal Hizmetler Müdürü Şerafettin Erdoğan ile Huzurevi Müdürü Cafer Kaymak'ın hazır bulunduğu ziyarette Vali Öner, "Yaşlılara karşı görevlerimizi yerine getirmek hem insanlık anlayışımızın hem de sosyal devlet anlayışımızın bir gereği olarak öncelikli hizmetlerden biri olarak değerlendiriyoruz" dedi.

Yaşlıların moral ihtiyaçlarının ve barınma sorunlarının uygun koşullarda çözülmesi için mevcut imkanları geliştirme gayreti içinde olduklarını kaydeden Öner, "Dışarıya fazlaca göç veren bir İl olarak Çankırı'da yaşlı nüfusun oranı ve bu yöndeki ihtiyaçlar artmaktadır. Çağdaş ülkelerde bu konudaki sorunların arttığı da bilinmektedir" dedi.

Öner açıklamasını, "Çankırılı yaşlılarımıza bugüne kadar verdikleri hizmetlere teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve esenlikler dilerim" diyerek tamamladı.

Huzurevi sakinleri, Vali Öner'in her zaman kendilerine destek verdiğini, mevcut imkanlarının çok iyi olduğunu ve ek binanın yapımından da duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2005 Salı 17:24:42
Güncelleme :5 Ekim 2005 Çarşamba 09:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?