5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kadın Meclisi'nde şiirli açılış

Çankırı Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 2. dönemi, 100. Yıl Kültür Merkezi'nde İkbal Gürpınar'ın şiir dinletisiyle renklendirdiği programla açıldı.

Kadın Meclisi Başkanlık Divan üyesi Songül Astarlıoğlu ve Kadın Kentsel Çevre Komisyonu Başkanı Hatice Sidar, dinleti öncesi yaptıkları konuşmalarda, bugüne kadar yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı İrfan Dinç konuşmasında, Kadın Meclisi üyelerinin bu güne kadar Türkiye'ye örnek olacak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kadın Meclisi'mizle gurur duyuyoruz. Onlar çalışmalarıyla beylere de örnek olmaktadırlar" dedi.

Değişik zamanlarda Çankırı'yı ziyaret eden Bilecik, Bayburt ve Karabük Belediye Başkanları'nın özellikle Kadın Meclisi faaliyetleri hakkında detaylı bilgi istediklerine dikkat çeken Dinç, "2. dönem çalışmalarında Kadın Meclisi üyelerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kadın Meclisi Kentsel Çevre Komisyonu'nun düzenlediği en güzel bahçe, en güzel balkon ve en güzel bina yarışmasında kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri, Vali Ali Haydar Öner ve Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından verildi. Kadın Meclisi'nin daveti üzerine programa katılan sevilen sanatçı İkbal Gürpınar, Çankırılılar'a okuduğu birbirinden güzel şiirlerle duygusal anlar yaşattı.

Programda ayrıca, gitarist Emrah Dede eşliğinde sahneye çıkan Gençlik merkezi üyesi Meliha Yozgatlı, okuduğu şiirle izleyicilerden büyük beğeni topladı.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 16:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?