3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Ayaküstü 2 takım elbise sattı

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Cemalettin Sarar, kendisini ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Mehmet Ali Arıkan'a 2 takım elbise sattı.

Milletvekili Mehmet Ali Arıkan, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında Sarar'ı ziyaret etti. Aynı zamanda işadamı olan Mehmet Ali Arıkan, Sarar'ın Eskişehir'e yatırımlar ve havaalanı hususunda birlik ve beraberlik çağrısını desteklediğini söyledi. Arıkan, ziyaret sonrası fabrikadan çıkarken, Cemalettin Sarar'ın çağrısı üzerine geri döndü. Sarar, Arıkan'a yakıştırmadığı ceketini çıkarıp, kendi ceketini giydirdi.

Cemalettin Sarar, ardından getirttiği mezür ile Mehmet Ali Arıkan'ın ölçülerini aldı. Sarar, aldığı ölçülere uygun olarak milletvekiline 2 takım elbise diktirilmesini istedi. Bu duruma şaşıran Arıkan, "Başkan, senin bu cinliğin karşısında donup kaldım. Bana önce ceketini giydirdin, hiç elbise diktirmek aklımda yokken, 2 takım elbise sattın" diyerek espri yaptı.

Sarar ile Arıkan, daha sonra kendi ceketlerini tekrar giydi. Ardından Ankara'ya hareket eden Mehmet Ali Arıkan, hafta sonu sipariş verdiği takım elbiseleri alacak.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 15:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?