3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Bayramda doğalgaz

Eskişehir Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ESGAZ) Genel Müdür Yardımcısı Engin Ataman, 2005 yılında 10 milyon dolarlık yatırım uyguladıklarını söyledi.

Ataman yaptığı açıklamada, Ekim ayında müşterilerden gelen talepleri tek tek incelediklerini, gelen soruların genelde proje dahilinde yapılacak olan önceden planlanmış işlerden olduğunu belirtti.

Fatih, Zafer, Kumlubel mahallelerinde yatırımları tamamladıklarını kaydeden Engin Ataman, "Derman Caddesi'nin trafik yoğunluğu ve cadde üzerindeki asfaltlamanın üç kat olması nedeniyle bu hafta içinde gerekli ekipmanlar gelecek. 20 Ekim itibarıyla Derman Caddesi'ninde altyapı işlemlerini bitirmeyi hedefliyoruz.

Emek Mahallesi'nde yatırım işlemlerini bitirdik ve gaz verme işlemlerini tamamladık. Son olarak Şirintepe Mahallesi'nde çalışan müteahhit sayısını artırdık. Bu bölgede 4 ayrı ekiple çalışarak, Ramazan bayramında Eskişehirli vatandaşlarımıza doğalgaz kullandırma planımız var. Yatırım sürecinde projelere göre işlemler devam ediyor" dedi.

ESGAZ A.Ş.'nin Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataman, doğalgaz altyapı çalışmalarından dolayı sokak ve caddelerde meydana gelen çukurlarla ilgili şikayetler üzerine, "Eskişehir'de yaptığımız toplam yatırımımız gerçekten çok büyük. Müteahhitlerimizi devamlı birebir kontrol etmekteyiz. Bu konuda eksik bırakılan kısımların tespitlerini yaptık ve hemen gereken düzenlemeler yapılmaktadır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 23:46:02
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 02:19:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?