4
Mayıs
2024
Cumartesi
EMLAK-KONUT

Başkan Haseki dert dinledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, TOKİ'de yaptığı toplantıda, bölgede yaşayan vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Büyükşehir Belediyesi, Kaski ve Elektrik Şirketi'nden üst düzey yöneticiler ile site yönetiminden temsilcilerle birlikte Fatin Rüştü Zorlu İlköğretim Okulu'nda bölgede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özhaseki, amaçlarının sorunlara çözüm getirmek olduğunu belirterek, "TOKİ yeni bir yerleşim bölgesi. Haliyle taşlar yerine yeni yeni oturuyor. Daha önce burada yaptığımız toplantıda benden istenenleri not almıştım. Bunların büyük kısmını yerine getirdik. Bunları hep birlikte müzakere edeceğiz ve yeni istekleri not alacağız. Biz buraya sorunları çözmek için geliyoruz. Amacımız burada yaşayan vatandaşlarımızın belediyeyi ilgilendiren taleplerine çözüm getirmek. Bunun yanı sıra değişik kamu kurum ve kuruluşlarını ilgilendiren konularda da sizin adınıza takipte bulunmak. İnşallah en kısa sürede sorunları çözer ve TOKİ'yi daha keyifli yaşanılır bir mekana dönüştürürüz" dedi.

Başkan Özhaseki daha sonra ulaşım, çevre aydınlatması, yol, park-bahçe, ekmek büfesi gibi konularda vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not alarak en kısa zamanda çözülmesi hususunda bürokratlarına talimatlar verdi.

Toplantının sonunda da TOKİ 3. Bölge sakinleri adına Başkan Özhaseki, Kaski Genel Müdürü Ender Batukan ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat'a, bölgenin kurulması ve yapılanması hususunda gösterdikleri gayretten dolayı birer teşekkür plaketi verildi. AK Parti İl Başkanı Cabat'ın adına plaketi, parti il yönetiminden Rıfat Yelkenoğlu aldı.

“VATANDAŞLAR MEMNUN”

Toplantıya katılan vatandaşlar da Başkan Özhaseki'nin TOKİ'ye göstermiş olduğu yakın ilgiye teşekkür ederek, "Başkanımız sağ olsun zaman zaman gelip sorunlarımızı dinliyor. İsteklerimizi tek tek not alıp çözümü hususunda gayret gösteriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 15:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?