22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Başsavcıya hüzünlü veda

Kırşehir'de uzun yıllar görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin'in uğurlanması sırasında, göz yaşları sel olup aktı.

Yaklaşık 4 yıl Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevi yapan Abdülkadir Şahin, Afyon Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken, Şahin ailesi için Adliye önünde bir veda töreni düzenlendi. Kırşehir Halkı tarafından oldukça sevilen Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin'in başka yere tayininin çıkması, şehirde üzüntüye neden olurken, Adliye önünde düzenlenen törene, Vali Selahattin Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Halim Çakır başta olmak üzere savcılar, hakimler, avukatlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, esnaf ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Törende öncelikle Adliye çalışanları ve basın mensupları ile vedalaşan Şahin ve Ailesi, daha sonra Vali Hatipoğlu ve eşi Seyhan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Halim Çakır ve eşi Zübeyde Çakır ile vedalaşarak Kırşehir'den ayrıldı. Veda töreni sırasında Başsavcı Şahin, göz yaşlarını gizlerken, eşi ise uzun süre arkadaşlarına sarılarak göz yaşlarına boğuldu. Veda töreni sonrasında Başsavcı Şahin, alkışlar arasında Kırşehir'den ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 14:22:45
Güncelleme :30 Temmuz 2005 Cumartesi 18:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?