1
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

KESOB BAŞKANI KERİMOĞLU'DAN SEÇİLMİŞLERE KUTLAMA

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Kenan Kerimoğlu, 28 mart yerel seçimlerinde göreve gelen belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye encümen üyeleri ile muhtarları tebrik etti. Kerimoğlu, “Demokrasinin gereği olarak, ülkemizde gerçekleştirilen mahallî idareler seçimlerinde kayda değer olayın olmamasından, seçimlerin olgunluk, dostluk, barış ve kardeşlik içerisinde gerçekleşmesinden dolayı son derece memnun olduk. Bu, halkımızın demokrasiye olan inanç ve güveninin bir tezahürüdür,” dedi.
Yerel yönetimler seçimlerinde Türk halkının hükümetin icraatlarına bir bakıma güvenoyu verdiğine değinen Kırşehir KESOB Başkanı, “AK Parti’nin birçok ekonomik, sosyal sorunların üstesinden gelememiş olmasına rağmen halkımız güvenini esirgememiştir. Bu, bütün
kurum ve kuruluşlar; özellikle siyasîlerimiz tarafından değerlendirilmelidir. Halkımız kavga istemiyor, el ve gönül birliği içerisinde halka hizmet istiyoruz” diye konuştu.
Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Kenan Kerimoğlu, Kırşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Halim Çakır için de şöyle dedi: “Sayın Halim Çakır, ilimizin ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm sorunlarını iyi bir şekilde tahlil etmiştir. Bundan sonra hükümet imkânlarını da  Kırşehir Belediyesi’nin gücü ile birleştirerek çok yararlı hizmetler üretmesini bekliyoruz. Kamu kurumu niteliğinde meslekî kuruluşlar olarak  hizmete susamış ilimizde yapılacak her projenin destekleyicisi olacağız. Bu vesile ile mahallî idareler seçimlerini kazananları kutluyorum.”  
M.Duran SÖNMEZ
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2004 Pazar 15:00:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?