1
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Mucur Belediye Başkanı'ndan Teşekkür Mesajı..

     28 mart yerel seçimlerinde Mucur ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen Atılgan Yılmaz  bir mesaj yayınladı. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz'ın mesajı şöyle:

     "Mucur ilçemiz 28 mart mahallî seçimlerini huzur ve güven içinde tamamlamış, halkımız 5 yıl süre ile Mucur Belediye Başkanlığı görevini yeniden tarafıma vermiştir. Bu vesile ile geçen dönemde yaptığımız hizmetlere ilâve olarak yeni hizmetlerin yapılması için bize fırsat tanımıştır. Halkımızın bu teveccühüne lâyık olmak için bütün gayretimle çalışacağım. Belediye Başkanlığı döneminde daima halkımızın hizmetinde ve içinde oldum, insanlık anlayışım gereği tüm hemşehrilerimin sevinç ve acılarını paylaştım. Bu süreçte devletin malını çalmadım, çaldırmadım. Bu ilkem ve anlayışım yeni dönemde de devam edecektir.
 
     Yürüttüğümüz seçim kampanyası döneminde şahsım hakkında yapılan ve iftiraya varan asılsız söylentilere rağmen rakiplerimi rencide edecek, onların onurunu kıracak bir davranışta ve söylemde bulunmamaya özen gösterdim. Bu özeni diğer adayların da göstermesini beklerdim. Ama maalesef bu olgunluğu onlardan göremedim. Sadece siyasî adaylar değil, mensubu bulunduğum partimin bazı ilçe yöneticileri de başta olmak üzere Mucur’la ilgili  ilgisiz menfaat guruplarının işbirliği yaptığını ve beni yıpratmak için her yolu mubah görmelerini üzülerek izledim.
 
     Tüm bu oyunlara rağmen  seçim konuşmalarımda onları değerli Mucurlu hemşerilerime havale etmiştim. Her zaman doğrunun ve güzelin yanında olan saygıdeğer Mucur halkı oylarıyla bizleri değerlendirdi ve hizmet makamına yeniden beni lâyık gördü. Yapılan Bizans oyunlarını şimdi de Cenabı Allah’a havale ediyorum.
 
     Seçim dönemi artık sona ermiştir. Yeni dönem bizim için iktidar olan AK partimizin, sayın milletvekillerimizin, sayın il başkanımızın, Kırşehir’de Belediye Başkanı seçilen değerli insan Halim Çakır ağabeyimizin, bizleri destekleyen tüm partililerimizin ve vatandaşlarımızın destekleriyle hizmet dönemi olacaktır. Bu andan itibaren sadece bana oy verenlerin değil tüm Mucur halkının belediye başkanı olduğumun bilincindeyim. Bu bilinci hep muhafaza edeceğim.
 
     Seçim süresince, maddî menfaati için her yola başvurduğu bilinen ve Kırşehir’de yayınlanan bir yerel gazete(!) dışında tüm değerli basın mensupları tarafsız olarak değerlendirmelerde bulunmuş, halkımızı bilgilendirmişlerdir. Tarafsızlığı ilke edinen onurlu basın mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
 
     Daha modern, daha temiz, daha güzel ve yaşanabilir bir Mucur özlemi ile bizi bu göreve lâyık gören tüm hemşehrilerime saygılarımı sunar, seçimi kaybeden aday arkadaşlara bundan sonraki yaşantılarında başarılar dilerim."
Yayın Tarihi : 31 Mart 2004 Çarşamba 16:39:07
Güncelleme :1 Nisan 2004 Perşembe 23:30:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?