3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Azeri kadın, yaşlı adamı dolandırdı

Nevşehir'de bir şahıs kendisiyle evlenmek istediğini belirten Azeri uyruklu bir kadının kendisini dolandırdığını belirterek polise başvurdu.

Alınan bilgilere göre, Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran S.T. isimli şahıs, yaklaşık bir hafta önce evlenmek için E.Ö. isimli bir bayanın aracılığı ile Azeri uyruklu olan ve soy ismini bilmediği A. isimli bir bayanla tanışdığını söyledi. Tanıştığı bayanın kendisinin evlenme teklifini kabul ettiğini söyleyen S.T. daha sonra bu bayana 2 bin 900 YTL değerinde bilezik ve yüzük aldığını ve 4 gün boyunca görüştüğünü belirtti.

Daha sonra düğün hazırlığı için birlikte alışveriş yapmaya çıktıkları Azeri uyruklu bayanın, Azerbaycan'da bulunan annesinin paraya ihtiyacı olduğunu söyleyerek kendisinden 2 bin YTL aldığını ifade eden S.T., alış verişe devam ettikleri sırada evleneceği kadının bir anda yanında olmadığını farkettiğini ve kendisine verdiği cep telefonundan ulaşamadığını belirterek kendisinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Olayın ardından S.T.'nin Azeri uyruklu bayan ile tanışmasına aracılık eden E.Ö. isimli bayan, polise verdiği ifadesinde, kendisinin de soy ismini bilmediği kadın ile sokakta tanıştığını ve nerede olduğunu bilmediğini söyledi.
Polis, S.T.'nin kendisini dolandırdığını iddia ettiği Azeri uyruklu bayanı bulmak için araştırmalarını sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 12:05:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?