6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Bakan ziyareti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katıldığı AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi'nde, hem gergin hem de duygusal anlar yaşandı.

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış, kongrede, kendisini suçlayanlara tepki göstererek salonu terk ederken, AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş doğum günü pastasını kongre salonunda kesti.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Nevşehir Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongreye, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Nevşehir Milletvekili Mehmet Elkatmış, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Rıdvan Köybaşı ve Osman Seyfi, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ve çok sayıda Belediye Başkanı ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış, "Nevşehir'de son günlerde kendisinin bazı belediye hizmetlerine engel olduğu" yönünde söylentiler çıkartıldığını belirterek, bunlara tepki gösterdi. Kendisinin her zaman Nevşehir'e hizmet etmek için çaba sarfettiğini belirten Elkatmış, "Bunları söyleyenlere hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünyada yakalarına yapışacağım. Elkatmış hizmet engellemez hizmet edene köle olur. Bunu herkes böyle bilsin. Engelleyen adam namussuz şerefsiz adamdır. Buradan dışarı çıkmasın. Düşünüyor musun, bir hizmet gelecek ve Mehmet Elkatmış engelleyecek, böyle şerefsizlik mi olur? Ben şerefsiz miyim?" şeklinde tepkisini gösterdi. Daha sonra gözleri dolan Elkatmış salonu terk etti.

Elkatmış'ın salonu terk etmesinin ardından, kongreye başkanlık eden ve doğum günü olan AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'a gazeteciler bir sürpriz yaparak yaş günü pastası getirdi. Elitaş, 50. yaş gününü kongrede Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte pasta keserek kutladı. Kestiği pastayı Bakan Akdağ ve milletvekili arkadaşlarına ikram eden Elitaş'ı, kongreye katılanları da kutladı.

.
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2006 Pazar 16:14:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?