6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

DYP'den iftar simidi

Doğru Yol Partisi (DYP) Nevşehir İl Başkanı Zafer Salgın, Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Türkiye Kamu-Sen İl temsilciliğini ziyaretinde, İl Temsilcisi Mustafa Uğur'a iftarlık simit ikram etti. 

Kamu çalışanlarının sendikal çalışmaları ve toplu görüşmelerde alınan sonucu değerlendirmek amacıyla Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği'ni ziyaret eden DYP İl Başkanı Zafer Salgın, toplu görüşmeler süresince oldukça yoğun bir çalışma trafiği içerisinde bulunan Kamu-Sen yönetimini kutladı. 

Kamu çalışanlarının sendikal mücadelelerinde her zaman kendilerine destek olduklarına dikkat çeken DYP İl Başkanı Zafer Salgın, "Sayın Genel Başkanımız Mehmet Ağar da bilindiği gibi kamu çalışanlarını destekleyen ilk genel başkanı idi. Genel başkanımız gibi bizde kamu çalışanlarının hak arayışlarında her zaman yanlarında olduk, her zaman yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Sayın Başbakan'ın simit hesabı yaptığı son zamanlarda bizde iftarlık olarak kamu çalışanlarına simit ikramında bulunalım dedik" diye konuştu. 

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Uğur da konuşmasında, Doğru Yol Partisinin sendikal mücadelelerine gösterdikleri yakın destek ve ilgisinden son derece memnun olduklarını söyledi. 
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 13:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?