7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

'İyilik Kervanı' yollarda

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in himayesinde fakir ailelere yardım sağlanması amacıyla Mart ayı içerisinde kuruluşunu tamamlayan Nevşehir İyilik Kervanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Deniz Feneri Derneği işbirliğinde dar gelirlilerin yardımına koşmaya başladı. 

İyilik Kervanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce dar gelirlilere dağıtılmak üzere Deniz Feneri Derneği ile işbirliği halinde gönderilen gıda, temizlik, kırtasiye ve giyim eşyaları bir yanda depolanırken diğer yanda da dağıtımına da başlanıldı.
Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Nevşehir'de kurulan İyilik Kervanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Deniz Feneri Derneği Nevşehir Temsilcisi İsmail Arığ, Nevşehir'deki hayırsever insanların yakın ilgi ve destekleriyle daha fazla sayıda dar gelirli vatandaşa katkı sağlanması amacıyla çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Merkezi İstanbul'da bulunan Deniz Feneri Derneği ile ortaklaşa yürütülen yardım çalışmalarında Nevşehir'deki hayır sahibi insanların da desteklerinin alındığını belirten Arığ, yardım çalışmalarının il genelinde yoğunlaştırılacağını kaydetti. Dernek elemanları da başvuruda bulunan ailelere gıda, giyim, temizlik ve kırtasiyenin yanı sıra çeşitli ev eşyalarını ulaştırmak için yoğun bir çaba harcıyor. 

Yardımların özellikle Ramazan ayıyla birlikte daha da artış göstermesi bekleniyor.
iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2006 Çarşamba 10:25:25
Güncelleme :22 Eylül 2006 Cuma 13:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?