6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Bayanlar Meclisi'nden çay partisi

Nevşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Bayanlar Meclisi üyeleri, mayıs ayının sonlarında evliliklerini gerçekleştirecekleri 10 dar gelirli ve fakir çiftin düğün masraflarının karşılanması amacıyla bir çay partisi düzenledi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi salonunda düzenlenen çay partisine Nevşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Bayanlar Meclisi üyelerinin yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in eşi Ayşe Ünver, Nevşehir Yardım Sevenler Derneği Başkanı Fatma Bay ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda bayan katıldı.

Nevşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Bayanlar Meclisi Başkanı Nurhan Dülger yaptığı açıklamada, mayıs ayı sonlarında düzenlemeyi planladıkları 10 dar gelirli çiftin nikah işlemlerinde düğün masraflarının karşılanmasına yönelik bir dizi çalışma içinde olduklarını belirterek, önümüzdeki günlerde de gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerden de elde edilen gelirlerin düğün masraflarının karşılanması için kullanılacağını kaydetti. Dülger, düzenlenen çay partisinden 2 bin 500 YTL' lik gelir sağlandığını söyledi.

Çay partisine katılanlar, daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği Korosu'nun başarılı sanatçılarından Nevşehirli Serkan Vural'ın söylediği birbirinden güzel türküler eşliğinde eğlendi.

.
Yayın Tarihi : 12 Mart 2006 Pazar 14:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?