2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Otobüs seferlerine kar engeli

Nevşehir'de yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle şehirlerarası yolcu seferleri yapılamıyor. Yolcular iki gündür Adnan Menderes Terminali'nde yolların açıldığı haberini bekliyor.

Nevşehir'de iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Nevşehir-Aksaray, Nevşehir-Kayseri ve Nevşehir-Kırşehir karayolları halen ulaşıma açılamadı. Karayolları ve belediye ekiplerinin yoğun çabalarına karşın açılamayan yollar nedeniyle şehirlerarası yolculuklara izin verilmiyor. Nevşehir Adnan Menderes Terminali'ndeki otobüs firmaları kapanan yollar nedeniyle tüm seferlerini iptal ederken yolcuların buradaki bekleyişleri sürüyor.

Nevşehir Seyahat İşletme Müdürü Uğur Vatan, şehirlerarası karayollarında yol açma çalışmalarının devam etmesi nedeniyle iki gündür sefer yapamadıklarını söyledi. Bazı otobüslerinin Aksaray ve Kayseri gibi şehirlerdeki terminal ve dinlenme tesislerinde beklediğini ifade eden Uğur, Nevşehir-Niğde karayolunun açılması ile birlikte ilk olarak Nevşehir-Adana seferlerine başlayacaklarını söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 10:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?