7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Validen huzurevi ziyareti

Vali Alaattin Turhan, Nevşehir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ait 4 merkezde bulunan bakım ve rehabilitasyon merkezleriyle huzurevlerini ziyaret ederek, burada kalanların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Beraberinde eşi Sebahat Turhan ile birlikte önce Ürgüp İlçesi'nde bulunan ve 58 zihinsel engelli bayanın yararlandığı Hanife-Memiş Aksoy Zihinsel Engelli Bayanlar Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ni ziyaret eden Vali Alaattin Turhan, burada Ürgüp Kaymakamı Necdet Türker ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Yıldırım tarafından karşılandı.

Bir süre burada kalan tüm zihinsel engelli bayanların bayramını kutlayan Vali Turhan ve eşi Sebahat Turhan, daha sonra Avanos'a bağlı Özkonak Beldesi'nde bulunan Veli Özden Vakfı Huzurevi'ni de ziyaret ederek, burada kalan yaşlıların bayramını kutladı.

Avanos Kaymakamı Mehmet Ünlü tarafından karşılanan Vali Turhan, bir süre yaşlılarla sohbet etti. Huzurevinde kalan yaşlılarla birebir kısa sohbetler de yapan Vali Turhan ve eşi Sebahat Turhan, daha sonra Hacıbektaş İlçesi'nde bulunan Rifat Kartal Huzurevi'ni ziyaret etti.

Hacıbektaş Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan'ın da katıldığı ziyarette huzurevinde barınan yaşlıların gönlünü alan Turhan ve eşi, huzurevi sakinlerine tatlı hediye etti.
Vali Turhan daha sonra Gülşehir İlçesi'ne bağlı Gümüşkent Beldesi'nde 18 yaş ve yukarısındaki zihinsel engelli erkeklerin bulunduğu rehabilitasyon ve bakım merkezini de ziyaret ederek onların da bayramlarını kutladı.

.
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2006 Cumartesi 15:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?