6
Mayıs
2024
Pazertesi
EĞİTİM

Karakola başvurdular

Sivas'ta çocuğunun dayak yemesinin nedenini öğrenmek için okula gelen öğrencinin baba ve amcası, çocuklarının dayak yediği öğretmen tarafından darp edildikleri iddiasıyla karakola müracaatta bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Sivas'ta bir ilköğretim okulunun 7. sınıfında okuyan A.D.G. (14) isimli çocuk, öğle saatlerinde babasının yanına gelerek, derslerinin boş olduğunu, sınıfta arkadaşları ile oyun oynarken gürültü yaptığı gerekçesiyle sınıf başkanı tarafından birkaç arkadaşıyla birlikte kendinin de isminin tahtaya yazıldığını, daha sonra sınıfa gelen sınıf öğretmenleri Ş.P. tarafından kendisinin ve arkadaşlarının değnekle ellerine ve kafasına vurarak dayak yediğini söyledi.

Baba Münis D.G. ile amca Minas D.G.okula gelerek, konuyu idareye söylemek istediği sırada öğrencileri dövdüğü iddia edilen öğretmen ile karşılaştı. Burada öğretmen ile yaşanan tartışma sonrasında baba Münis D.G., öğretmene 'Sen öğretmen misin, boksör müsün' dediği sırada öğretmen Ş.P. tarafından kendisinin ve kardeşi Minas D.G.'nin darp edildiğini iddia ederek karakola müracaatta bulundu.
Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 01:13:53
Güncelleme :21 Ekim 2005 Cuma 19:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?