5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Amasya Üniversitesi'nin tabelası asıldı

Amasya'da, Eğitim Fakültesi binasının girişine Amasya Üniversitesi tabelası asıldı. 

Hükümetin '15 ile 15 üniversite' kurulması konusundaki kararından sonra YÖK tarafından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay'ın Amasya Üniversitesi Rektörlüğü'ne vekaleten atanması yapılmış, ilk resmi tören olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Amasya Üniversitesi çelengi Atatürk Anıtı'na Rektör Yardımcısı olan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Eren tarafından konulmuştu. 

Yaşanan bu gelişmelerden sonra Amasya Üniversitesi logosu için çalışmalar devam ederken, Eğitim Fakültesi binası girişine, Amasya Üniversitesi tabelası asıldı. Meslek Yüksekokulu girişinde ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi tabelasının halen asılı olması ise dikkat çekiyor.
iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 16:35:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Esra Tilgel IP: 78.163.113.xxx Tarih : 12.11.2008 16:15:11

Merhaba ben Amasyalıyım.Fakat şu anda sivas ta okumaktayım.Amasyalı olarak üniversitede okumak çok farklı ve çok güzel bi duygu.Özellikle üniversiteli olmak apayrı bi hava katıyor insana.Herkesin bu duyguyu tatmasını isterim elbette.Mutlaka farklı şehirlerden gelmiş arkadaşlarım vardır.Her ne kadar alışmak zor da olsa amasyayı benim yerime doya doya gezin bu şekilde sizde alışmış olursunuz. AMASYA YA BOL BOL SELAM......