5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Bilgisayar kampanyasına destek

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan tarafından başlatılan "Her Okula Bilgisayar Sınıfı" kampanyasına, Amasyalı işadamları ve milletvekillerinden de 300 adet bilgisayar desteği geldi.

Ankara'da yapılan toplantıda bilgisayar sınıflarının çoğaltılması için Belediye Başkanı İsmet Özarslan'a destek veren işadamları ve milletvekilleri, toplam 300 bilgisayar gönderecek. Ankara'da yapılan toplantıda bilgisayar kampanyasına işadamlarının büyük destek verdiğini açıklayan Başkan Özarslan, "Amasyalı işadamlarımızdan Tuncer Ertan, Reşat Kılıç, Mesut Çelik, Cemal Çoban ve Onur Pekgöz 15'er adet bilgisayar sözü verirken, İstanbul'da bulunan Amasyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) de toplam 125 adet bilgisayarı en kısa zamanda Amasya'ya göndereceklerini bildirdi" dedi.

Bilgi çağında öğrencilerin bilgisayardan mahrum kalmaması için böyle bir kampanya başlattıklarını ve ilk olarak Amasya Belediyesi tarafından Yavuz Selim İlköğretim Okulu'na bilgisayar sınıfı yaptırdıklarını ifade eden Başkan Özarslan, "Milletvekillerimizden de destek geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Amasya Milletvekili Akif Gülle ve AK Parti Amasya Milletvekili Hamza Albayrak da 50'şer adet bilgisayarla kampanyamıza destek verecekler. Amasya'da bilgisayar sınıfı olmayan okulumuz kalmayacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2005 Perşembe 16:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?