5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Her okula bilgisayar sınıfı

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan tarafından başlatılan "Her Okula Bilgisayar Sınıfı" kampanyası çerçevesinde Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu'na bilgisayar sınıfı yaptırıldı.
 
Vali Celaleddin Lekesiz, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Milli Eğitim Müdürü Avni Erdemir, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu'nda 16 bilgisayardan oluşan bilgisayar sınıfının açılışı yapıldı. Bilgisayarların öğrenciler tarafından kullanılarak gerekiyorsa bozulması gerektiğini belirten Vali Celaleddin Lekesiz, "Yeter ki öğrencilerimiz bilgisayarları kullansınlar. Artık çağımız bilgi çağı. Bu bilgisayarlar kullanılacak, gerekirse bozulacak, öğrenciler nasıl bozulduğunu ve yapıldığını öğrenecekler" dedi. 

Belediye olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan İsmet Özarslan, Amasya'da bilgisayarsız okul kalmayıncaya kadar çalışacaklarını kaydetti. Milli Eğitim Müdürü Avni Erdemir de, camialarına büyük destek olan Başkan İsmet Özarslan'ı eğitim camiasının bir ferdi olarak gördüklerini dile getirdi.
.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2006 Cuma 18:36:35
Güncelleme :3 Haziran 2006 Cumartesi 12:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?