5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Validen öğrencilere altın

Vali Celaleddin Lekesiz, halkoyunları ve voleybol müsabakalarında Türkiye 1.'si olan Lokman Hekim İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nun öğretmen ve öğrencilerini altında ödüllendirdi.

Lokman Hekim İşitme Engelliler İlköğretim Okulu, 16-18 Aralık 2005 tarihinde Aksaray'da yapılan Gençler Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 1.'si, 6 Eylül 2005 tarihinde Alanya'da yapılan halkoyunları yarışmasında Türkiye 1.'si, 1-4 Aralık 2005 tarihinde Antalya'da yapılan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 1.'si ve 11-31 Kasım 2005 tarihinde Kayseri'de yapılan Deplasmanlı Voleybol Ligi'nde erkek takımı Türkiye 3.'sü oldu.

Amasya Lokman Hekim İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri, Okul Müdürü Ali Osman Kurt ve Milli Eğitim Müdürü Dr. Avni Erdemir ile birlikte Vali Celaleddin Lekesiz'i ziyaret etti. Vali Celaleddin Lekesiz, Lokman Hekim İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nun başarılı bir müdürle başarılı işlere imza attığını söyledi. Vali Lekesiz, "Çocuklarımızın hepsinin mutlu olduğunu, başarının verdiği gururu yaşadıklarını yüzlerinden görüyorum. Özelliklede okul müdürünü başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Öğrencilere karşı büyük bir sevgi taşıyor, bu sevgide öğrencilere başarıda yardımcı oluyor. Kaybedecek, zayi edecek hiçbir evladımız yok. Her çocuğumuz bu ülkenin kaderinde önemli roy oynayabilir ve çocuklarımızın hepsi bu kapasiteye sahipler" dedi.

Vali Lekesiz, başarılarından ötürü öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, çeyrek altınla ödüllendirdi.

.
Yayın Tarihi : 10 Mart 2006 Cuma 18:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
denizimesenim IP: 88.224.252.xxx Tarih : 10.03.2006 23:02:58
İşte başarı budur... Gençleri yürekten tebrik ediyorum...