8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Çorum Hakimiyet gazetesi, 16. yılını kutladı

Çorum'da 1 Şubat 1991 tarihinde çok ortaklı ÖYTAŞ A.Ş. çatısı altında yayın hayatına başlayan Çorum Hakimiyet gazetesi, okurlarıyla 16. yılını coşku içerisinde kutladı.

Hakimiyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şevket Erzen, Hakimiyet gazetesi ailesi olarak 15 yılı geride bırakıp 16. yıla girerken, doğru, dürüst ve objektif habercilik anlayışını bugün de sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Erzen, "Hakimiyet, gazetecilik ilkelerine sadık kalmaya hep özen gösterdi. Çorum'un yararına olan veya Çorum'un gelişmesine etki eden olumsuz gelişmeler karşısında kamuoyu oluşturarak gazetecilik görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Bunları yaparken de gazetecilik duygusuyla hareket etti" diye konuştu.

Hakimiyet gazetesi olarak ilkleri yaşamaktan mutlu olduklarını belirten Erzen, "Hakimiyet gazetesi olarak 30 çalışanımızla birlikte halkımıza ilkleri yaşatmaya çalışıyoruz. Teknolojinin son gelişmelerini basın camiamıza kazandırarak Çorum basınında farklılıkları da getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. Çorum'da 16 yıldır yayın hayatını sürdüren gazetenin haber konusunda hiçbir zaman taviz vermediğini dile getiren Hakimiyet gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirer ise yayın hayatı süresince hep doğru, objektif olmaya çalıştıklarını söyledi.

Gazetenin bölgede sayılı gazeteler arasında yer aldığını anlatan Demirer, "Yayın ilkemizden taviz vermeden yayın hayatımızı 16 yıldır sürdürüyoruz. Çorumluların Türkiye'deki sesi kulağı olduk, her konuda vatandaşlarımızın problemlerini ilkeli biçimde ve sorumluluk bilinci içinde yansıtmaya çalıştık, haberlerimizde hep doğru ve objektif olmak için yoğun çaba gösterdik" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 20:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?