7
Mayıs
2024
Salı
KÜLTÜR/SANAT

Gazetecilerden fotoğraf sergisi

Çorum Gazeteciler Cemiyet tarafından ilki düzenlenen 'En İyi Haber Fotoğrafı' yarışmasına katılan fotoğraflar, Çorum il merkezi ve Osmancık'tan sonra İskilip İlçesi'nde sergilendi. 

İskilip Halk Kütüphanesi Sergi Salonu'nda düzenlenen serginin açılışına İskilip Kaymakamı Birol Kurubal, Belediye Başkanı Orhan Öztürk, Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sabri Çiçekçi, Sakarya İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kaçmaz, İskilip Lisesi Müdürü Hüseyin Üzmez, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Başkan Yardımcıları Nusret Duran ve Sadık Örgel, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Özkaleli, Orhan Güçlü, Naci Aygün, Servet Mete ile Mustafa Demirer, Fotoğraf Kulübü yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı. Gazeteciler Cemiyeti'nin 'En Güzel Haber Fotoğrafı Yarışması'nda derece alanlarla katılımcıların tüm fotoğraflarının yer aldığı sergi Kaymakam Birol Kurubal, Belediye Başkanı Orhan Öztürk ve diğer davetliler tarafından ilgiyle izlendi. 

Sergiye katılan davetlilere fotoğraflar hakkında genel bilgileri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen ile Jüri Üyesi Hasan Kahraman verdi. Fotoğraf sergisinin açılış kurdelesini İskilip Kaymakamı Birol Kurubal, Belediye Başkanı Orhan Öztürk ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen birlikte kesti.
.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2006 Perşembe 10:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?