3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

CHP'de Aksu adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez İlçe Başkanı Kerim Aksu, 2 Şubat tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulda il başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Aksu, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, 1991 yılında katıldığı CHP'de birçok görevde bulunduğunu ve 2003 yılından itibaren de CHP Giresun Merkez İlçe Başkanlığı'nı yürüttüğünü hatırlattı.

Partililer ve ilçe örgütlerinden gelen talep ve destekler üzerine il başkanlığına adaylığını koyduğunu ifade eden Aksu,"Partimde daha önce hiçbir yere kendi talebimle aday olmadım. Partililerimin beni layık gördüğü yerlerde görev yaptım. İl başkanı olacağım düşüncesine de sahip değildim. Ancak gelinen noktada arkadaşlarımın ve ilçe örgütlerinin talepleri sonucu layık görülen görevden kaçmama adına çok olumlu bir görev olarak gördüğüm CHP İl Başkanlığı'na aday olmayı kabul ettim" dedi.

Partimin büyümesi için her türlü göreve hazır olduğunu vurgulayan Aksu, il başkanı olması durumunda mahalle ve köy çalışma birimleri oluşturarak CHP'nin etkinliğinin en ucra yerlere kadar taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 17:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail güven IP: 88.245.182.xxx Tarih : 29.01.2008 11:19:11

başarılarınızın devamını dileriz.her zaman chp nin ve zizin arkanızdayız.