7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

2008 yatırım programı kabul edildi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları sona erdi.

İl Özel İdaresi 2008 yılı yatırım programının da görüşüldüğü Ocak ayı toplantıları 3 günlük oturumların ardından sona erdi.

Toplantılarda alınan kararlar şu şekilde oldu: "Mülkiyeti Şiran İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait olan Kaymakam evi binasının İl Özel İdaresi adına tahsisinin yapılmasına karar verildi. İl Özel İdaresinin 2008 yılı bütçesinde yer alan yatırım projeleri ile genel bütçeden aktarılan kaynaklarla yapımlarına devam edilecek yatırım programlarının kabulüne karar verildi.

İl Özel İdaresinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimini yapacak Denetim Komisyonunun 5’er kişiden teşekkül ettirilmesine karar verildi. İl Özel İdaresinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetlenmesi için denetleme komisyonuna üye seçimi yapıldı.

İlimiz Kelkit, Torul ve Kürtün Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2008 yılında görev yapmak üzere hayır sever vatandaşlar arasından üye seçimi yapıldı. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olup merkez Bağlarbaşı Mahallesinde ada 248, parsel 58 de kayıtlı 3 bin 130 metrekarelik taşınmazın K.T.Ü adına tahsis edilmesi ile ilgili inceleme yapılmak üzere konunun İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havalesine karar verildi. İlimiz Merkez Bağlarbaşı Mahallesinde yapımı devam eden Fevzipaşa İlköğretim Okulunun İfraz işlemlerinin bitmesi için Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 248 ada, 122 parselin 767,94 metrekare’sinin ve 248 ada 138 parselin 2436,75 m2’sinin Milli Eğitim Müdürlüğü adına tahsis edilmesine karar verildi."

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 16:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?