6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Sibirya soğukları susuz bıraktı

Kelkit Belediyesi aşırı soğuk sebebiyle suları donan vatandaşların tespitini yaparak adreslerine su servisi hizmeti sundu.

İlçede geceleri eksi 30 dereceye kadar inen hava sıcaklığı nedeniyle suları donan ilçe sakinleri Kelkit Belediyesi’nin görevlendirdiği memurlar tarafından tek tek tespit edildi. Tespit edilen adreslere sabah ve akşam olmak üzere iki defa su servis hizmeti verildi.

Belediye Başkanı Muammer Duran , yaptığı açıklamada: “Geçtiğimiz günlerde Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgası ilçemizde oldukça sert bir şekilde hissedildi. Sobalı sistemle ısıtılan konutlarımızın yanında geceleri eksi 30’lara varan dondurucu hava karşısında kaloriferli konutlarımızın da bir çoğunun sularının donduğunu tespit ettik. Vatandaşlarımızın mağduriyetini göz önüne alarak kriz masası oluşturduk. Görevlendirdiğimiz memurlar ilçeyi baştan sona tek tek gezerek suları donan konutlarımızın adreslerini aldılar.

Kelkit Belediyesi olarak bizlerde adres tespitinden sonra sabah ve akşam olmak üzere vatandaşlarımızın kapısına kadar su servis hizmetinde bulunduk. Bununla birlikte suları donan vatandaşlarımızın sularını açmaları için gerekli olan makinelerimizi de talepleri doğrultusunda kendilerinin hizmetine veriyoruz.  Biz Kelkit Belediyesi olarak daima halkımızın yanında onların sıkıntısına ve mutluluğuna ortak olmayı prensip haline getiren bir belediyeyiz.” dedi

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 13:19:43
Güncelleme :23 Ocak 2008 Çarşamba 13:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?