5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Bilgisayar sınıfları internet kafeye dönüşüyor

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelindeki tüm okullara gönderdiği bir yazıyla okulların bilgisayar sınıflarının çalışma saati bitimine kadar öğrencilerin hizmetine açık tutulmasını istendi.

Bir süre önce internet kafe işletmecileriyle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Durmuş Özdemir, okullara gönderdiği bir yazıyla her türlü sosyal aktivite alanlarıyla bilgisayar sınıflarının çalışma saati bitimine kadar, cumartesi ve pazar günleri ise okul idaresinin belirleyeceği saatlerde açık tutulması istendi.

Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Tuncay, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada il merkezinde birçok okulun bu uygulamayı başlattığını belirterek, öğrencileri bu yolla kontrol altında tutmayı hedeflediklerini söyledi. Okul dışında öğrencilerin internet kafelere gitmesine karşı olmadıklarını ifade eden Tuncay, velilerin okul yönetimleriyle işbirliği yaparak bu mekanlarda da öğrencileri kontrol etmelerini istedi.

Kötü ve zararlı alışkanlıklardan öğrencileri uzak tutmak için ise sosyal ve sportif aktivitelerin yapılacağı alanlarında açık tutulacağını belirten Tuncay, ruh ve beden sağılığı için öğrencilerimizin derslerden artan zamanlarını bu yerlerde değerlendirmelerinin önemli olduğunu ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 15:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?