5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

BİMER hizmete girdi

Vatandaşların sorunlarına çare bulmak için Nisan ayında hizmete alınan "Alo 150 Başbakanlık" hattı Gümüşhane Valiliği bünyesinde hizmet vermeye başladı. 

Sistemle ilgili açıklama yapan Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, bugün hizmete sunulan bu sistemin şeffaf yönetimin gereği olduğunu vurguladı. Vali Dalmaz, Bilişim ve iletişim teknolojilerinin kullanılarak vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini, bürokratik işlemleri en aza indirecek aynı zamanda israfı da azaltarak en kısa zamanda sonuçlanmasını sağlayacaktır" dedi. 

BİMER'in, bilişim ve iletişim teknolojilerini kullanarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulaması olduğunu hatırlatan Vali Dalmaz, iyi ve sağlıklı işleyen bir halkla ilişkiler uygulaması için günümüz iletişim teknolojilerinin kullanılması gerektiğine dikkat çekti. Vali Dalmaz, "BİMER ile oluşturulan sistem sayesinde vatandaşla devlet arasındaki iletişim kanallarının tümü açık tutularak müracaatların her zaman ve her yerden yapılabilmesinin yanı sıra, müracaatlara cevaplarında hızlı, etkin, ve ekonomik bir şekilde verilebilmesine imkan sağlamıştır. BİMER'e şahsen, telefon, internet ve mektupla ulaşılabilir. BİMER çerçevesinde kaymakamlıklar, valilikler ve bakanlıklarımızda halkla ilişkiler müracaat büroları kurulmuştur. Vatandaşlarımız bu bürolara şahsen gelerek müracaatta bulunabilirler. BİMER uygulaması için Türkiye genelinde 'ALO 150' numarası tahsis edilmiştir. Vatandaşlarımız bu numaradan BİMER'e ulaşabilirler. "ALO 150" numarası sabit telefonlardan aranılabileceği gibi cep telefonlarından da aranabilir" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2006 Cumartesi 15:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seyfi öztürk IP: 85.104.206.xxx Tarih : 25.02.2007 19:40:39
SAYIN BAŞBAKANIM 1975 ORDU DOGUMLUYUM BENİM ANNEM VE BABAM BOŞANDI 2000 YILINDA BİZ 4 KARDEŞİZ EN BÜYÜKLERİ BENİM BEKARIM BENDEN İKİ KÜÇÜK KARDEŞLERİMİ EVLENDİRDİM BEN VE KÜCÜK KARDEŞİM BEKAR KALDI EN KÜCÜK KARDEŞİM 8 SINIF ÖĞRENCİSİ ORDU UTKU ACUN İLKÖĞRETİM OKULUNDA ADI ANIL ÖZTÜRK BU KARDEŞİM SOSYAL GÜVENCESİ YOKTUR MAHKEME KARARI İLE SÖZDE ANIL ÖZTÜRK NAFAKA alacaktı AMA NAFAKA ALIMIYOR CÜNKÜ ÖDEYEN YOK BU KADEŞİMİ SAHİP CIKMASINI İSTİYORUM DEVLETİMDEN CÜNKÜ BENİM SABİT BİR EVİM YOK NEREDE KALDIĞIM TAMAM BELLİ DEGİL ŞUAN KARDEŞİM ŞENOL ÖZTÜRK KARDEŞİMİN YANINDA KALIYOR AMA İSTEMİYORLAR ANNEM BABAM KİMSE İSTEMİYOR EGER ANNE BABA OLMAK COCUKLARI SOKAGI BIRAKMAKSA ONU ZATEN KEDİ KÖPEK YAPIYOR KUSURA BAKMAYIN BAŞBAKANIM SİZDE BU KADEŞİME SAHİP CIKMANI BİR YURTDA YERLEŞTİRMENİZİ İSTİYORUM BU KARDEŞİM 1993 DOĞUMLU BANA BİRŞEY OLSA ONA KİMSE SAHİP CIKMAZ BENİMDE ELİMDE BİRŞEY YOK Kİ NE YAPA BİLİRİM NE OLUR BİRAN ÖNCE YARDIM EDİN BU COCUK SOKAK COCUGU TİNERCİ HIRSIZ SAPIK KATİL OLMADAN YARDIM EDİN SİZLERDEN YARDIM BEKLİYORUM KARDEŞİM TÜM BİLGİLERİ T.C. Kimlik No: 32876182344 İl: ORDU İlçe: ORDU MERKEZ Adı: ANIL Soyadı: ÖZTÜRK Mahalle / Köy: BAYRAMLI KÖYÜ Baba Adı: REMZİ Cilt No: 32 Anne Adı: NESİYE Aile Sıra No: 1 Doğum Yılı: 1993 Birey Sıra No: 141 Cinsiyeti: Erkek ADRESİ:SUBAŞI MAH.13 SOK.NO:25 ORDU TEL:+90 532 6407111 SUBAŞI MUHTARLIĞI KARŞISI BABAM VE ANNEM ADRESLER TAMAM OLARAK YOK AMA TELEFONLARI VAR TAMAM SAHİP CIKIYORUZ DİYORLAR AMA 1-2 AY SONRA YİNE SAHİP CIKMIYOR NE OLUR BANA YARDIM RDİN KARDEŞİME SAHİP CIKIN BİR YURDA YERLEŞTİRİN LÜTFEN LÜTFEN BABAM ADRESİ YOK AMA KAYSERİDEYMİŞ TEL: +90 537 5564581 ANNEM ADRESİ TAM YOK AMA ORDU SUBAŞI MAH.ZÜBEYDE HANIM CAD. OTURUYORMUŞ TEL: +90 532 5057169 GEREĞİN YAPILMASINI SAYGILARIMLA ARZ EDERİM. SEYFİ ÖZTÜRK SUBAŞI MAH.13 SOK.25 ORDU/TURKEY +905438787390