7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Gümüşhane'de bayram kutlaması

Gümüşhane'de Kurban Bayramı kutlaması Polisevi'nde yapıldı.

Polisevi’nde yapılan bayramlaşmaya Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Keser, kamu kurum ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile siyasi parti yetkilileri katıldı.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu daha sonra Belediye Başkanlığı ve İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek çalışanların bayramını kutladı. Belediye Başkanı Mustafa Canlı bayramlaşmadan sonra bulgur pilavı ve kavurma ikramında bulundu.

Vali Enver Salihoğlu ve beraberindekiler daha sonra Garnizon Komutanlığını ve Cezaevini ziyaret ettiler. Vali Salihoğlu daha sonra eşi Sabiha Salihoğlu ve beraberindekilerle Gümüşhane Devlet Hastanesini ziyaret ederek burada yatan hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunup bayramlarını kutladılar. Vali Salihoğlu eşi ile birlikte çocuk koğuşunda yatan çocukları da ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Beraberindekilerle birlikte daha sonra 80. Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurduna geçen Vali Salihoğlu buradaki çocukların teker, teker bayramını kutlayıp çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2007 Perşembe 22:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?