3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

İmaretevinden 500 kişiye iftar

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Gümüşhane İmaretevi'nden, her gün 500 kişilik 134 aile ile Zihinsel Engelliler Eğitim Okulu'nda eğitim gören 15 zihinsel engelli çocuk ve 19 Eylül tarihinden bugüne kadar Aydın Doğan Spor Salonu'nda kalan 72 mülteciye yemek verildiği bildirildi.

Gümüşhane İmaretevi Müdürü Ahmet Tanguroğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne bildirilen 500 kişilik 134 muhtaç aileye her gün iftar saatine bir saat kala 3 çeşit yemeğin sefer tasları ile birlikte evlere kadar teslim edildiğini söyledi. Tanguroğlu, "Yemekler tamamen kendi araç ve personelimiz tarafından dağıtılıyor. Ayrıca İmaretevimiz tarafından belirlenen üç aileye de yemek dağıtımını yapıyoruz" dedi.

Yemeklerin Tarım Müdürlüğü'nde görevli Diyatisyen Rahime Meydan tarafından her gün kontrol edildiğini de kaydeden Tanguroğlu, "İhtiyaçlı olup da adı bize bildirilmeyen ancak zaman zaman imaret evimize kadar gelerek yemek talebinde bulunan ihtiyaçlı vatandaşlarımıza da yemek vermeyi ihmal etmiyoruz. İmaretevimizde çalışan personel her gün günlük temizlik yaparak yemeklerin titiz bir şekilde hazırlanmasına da ayrıca özen gösteriyoruz. Yemek verdiğimiz ihtiyaçlı ailelerden gelen en küçük bir şikayeti bile değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 13:41:41
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 13:48:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?