5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kırgınlıklar giderildi

Gümüşhane otogarında bir süredir otobüs ve minibüs firmaları arasında rekabetten doğan kırgınlıklar, belediyede yapılan toplantıyla giderildi.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı, otogarda yeni düzenlemelere gidildiğini belirterek, alınan önlemlere rağmen kurallara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını söyledi. Başkan Canlı, "Vatandaşların seyahat öncesi karşılaştıkları tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak için bütün kurumlara sorumluluklar düşmektedir. Yaşanan aksaklıklar elbirliğiyle çözülecektir. Otogar ilimizin aynasıdır. Düzenli bir çalışma ortamı ve insanların temel ihtiyaçlarını karşılayacakları sağlıklı mekanlar oluşturmak hepimizin görevidir. Zaman zaman bizlere intikal eden bazı olumsuzluklar ve yaşanan tatsız olayların bir daha yinelenmemesi için herkese görev düşmektedir" dedi.

İl Emniyet Müdürü Ali Tom ise, otogarda belediye zabıtasıyla birlikte kendilerinin de personel bulunduracaklarını belirtti. 2 saat kadar süren toplantıdan sonra Emniyet Müdürü Tom, polis evinde toplantıya katılanlara bir yemek verdi.

Firma yetkilileri ise toplantının çok yararlı olduğunu dostluk içinde rekabet ortamını sürdüreceklerini söyledi. Toplantıya Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Emniyet Müdürü Ali Tom, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali İsmail Daltaban ve firma yetkilileri katıldı.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 12:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?