6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Özel idareye iki yeni araç

Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nce personelin maaş aldığı banka tarafından verilen promosyonun bir kısmı ile alınan araçlar kuruma teslim edildi.

İl Özel İdaresi bünyesinde personel nakli için kullanılacak olan 2008 model 14+1 kişilik minibüs ve 25 kişilik midibüs köy hizmetleri garajına çekildi. Yeni araçların gelmesi ile birlikte servis hizmetinin daha da rahatladığını söyleyen özel idare çalışanları, tüm yetkililere teşekkür etti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, geçtiğimiz Haziran ayında merkez ilçede çalışan tüm personele dağıtılan banka promosyonlarından 109 bin YTL’nin İl Özel İdaresi'ne aktarıldığını, 20 bin YTL kurum katkısı ile 129 bin YTL’ye iki araç alındığını, personelin parası ile alınan bu araçların yine personelin sevk ve idaresinde kullanılacağını söyledi.

Yalçın, açıklamasında şunları belirtti: “Geçtiğimiz Haziran ayında bir banka ile yaptığımız sözleşme sonucunda personelimize maaş promosyonu dağıtmıştık. Servis hizmetlerinde kullandığımız minibüs ve otobüsümüz oldukça eski ve sorunlu olduğu için yeni araçlar almamız kaçınılmazdı. Bütçemizde bu konuda yeterli ödeneğimiz olmadığı için personelimize dağıtılan banka promosyonlarının bir kısmını araç alımı için kullandık. Yeni aldığımız araçlar sayesinde personelimizin hem ulaşımını rahatlatacağız hemde eski araçların oluşturduğu riskleri ortadan kaldıracağız.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 13:59:15
Güncelleme :15 Ocak 2008 Salı 14:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
davut doğru IP: 81.213.254.xxx Tarih : 24.04.2008 16:25:40

samsun il özel idaresi yönetici ve sendikası oyun peşinde.akbankla yapılacak olan promosyon anlaşmasında sendika ve yöneticiler daha önce alıştıkları parayı yine almak istiyor işçiyi tehdit etmeye hazırlanıyorlar.görevi işçiyi kollamak olan sendika miktarı 300 milyarı bulan paranın yarısını kapmak için işçiyi satacak.