7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Vali Salihoğlu'ndan bayram mesajı

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, yayınladığı mesajla Gümüşhanelilerin bayramını kutladı.

Salihoğlu mesajında:"Milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu bir bayramı daha idrak ediyoruz.Gümüşhane'de her bayram olduğu gibi bu bayramda da bu anlayışın hakim olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum."dedi.

Vali Salihoğlu, mesajında daha sonra şunları kaydetti: "Bu münasebetle ilimizde görev yapan, bütün kamu görevlilerinin, belediye başkanlarının, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerinin, değerli Gümüşhanelilerin ve gurbetteki hemşehrilerimizin, Gümüşhanenin gelişmesi için her türlü destek ve katkı sağlayan çok değerli hayırseverlerimizin ve yatırımcılarımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Ülkemiz için hayatını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Kahraman gazilerimizin ve şehitlerimizin yakınlarının bayramını kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."

Öte yandan İl Merkezindeki bayramlaşma programı ise belli oldu. Bayramlaşma, bayramın ilk günü saat 12.30'da Polisevinde başlayacak. Sırası ile Belediye Başkanlığı, İtfaiye Amirliği, Garnizon Komutanlığı, Cezaevi, Devlet Hastahanesi,Yetiştirme Yurdu ziyaret edilecek.

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 18:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?