3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Vali Yardımcısı Ünsal göreve başladı

Aksaray'ın Sarıyahşi İlçesi'nin Kaymakamı Cengiz Ünsal, son kaymakamlar kararnamesiyle atandığı Gümüşhane Vali Yardımcılığı görevine başladı.

Görevine başlamasının ardından açıklama yapan Ünsal, devletin kendilerine verdiği yetki ölçüsünde hizmet etmek için Gümüşhane'ye geldiğini belirtti. Ünsal, "Halka efendilik değil, halka hizmetkarlık benim prensibimdir. Bizler halkımıza balık yemeyi değil balık tutmayı öğretmek için bu görevdeyiz. Sarıyahşi Kaymakamlığı görevimde ortaya koyduğumuz ve uyguladığımız projelere daha da yenilerini ekleyerek Sayı Valim Veysel Dalmaz'ın izni ile görevli arkadaşlarımla birlikte uygulamaya koymak için çalışacağım" dedi.

1975 yılında Malatya Hekimhan İlçesi'nde dünyaya gelen Gümüşhane Vali Yardımcısı Cengiz Ünsal, Manisa ili Sarıyer ve Kırkağaç İlçeleri'nde kaymakam vekilliği yaptıktan sonra Yozgat Saraykent ve Aksaray ili Sarıyahşi İlçeleri'nde kaymakamlık görevlerinde bulundu. Cengiz Ünsal, Aksaray Valisi Hüseyin Avni Çoş tarafından 2004 yılında yılın bürokratı seçildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 15:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?