3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Varan, 3 yıllık icraatlarını değerlendirdi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan, Balyemez Konağı'nda verdiği iftar yemeğinde, 3 yıllık çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Ankara'dan hiçbir zaman eli boş dönmediğini ifade eden Milletvekili Sabri Varan, Gümüşhane'nin çağdaş bir kent olma yolunda dev adımlarla ilerlediğini söyledi.

AK Parti iktidarı ile büyüyen Türkiye ekonomisinden Gümüşhane'nin de hak ettiği payı aldığını söyleyen Sabri Varan, "Mensubu olmaktan gurur duyduğum partimizin ve Parlamentomuz'un güvenine layık olmak için gayret gösteriyoruz. Seçimlerin üzerinden 3 yıl geçti. Geriye dönüp baktığımızda bu 3 yılda ilimize neler kazandırdık diye muhakeme yapıyoruz. Her alanda uzun yıllardır konuşulup da yapılamayan, olmaz denilen bir çok konuda hizmet vermek bizlere nasip oldu. İlimiz artık gelişim ve dönüşüm süreci içerisine girdi. Hızlı bir şekilde bu dönüşümler gerçekleşiyor. Şimdiye kadar 200 projeyi hayata geçirdik. Sağlık alanında uzman hekim açığı ilk kez bizim dönemimizde kapandı. Tüm hastanelerimizin gerek fiziki mekan, gerek tıbbi araç gereç ve personel yönünden hiçbir eksiği kalmadı. Şimdi Türkiye'de kişi başına en çok doktor düşen il durumuna geldik" dedi.

Tüm ilçelerde gerek lise, gerek ilköğretim okulları açısından yeni yeni okullar yapıldığını belirten Varan, "Yurt binaları, ana okulları eksiğimiz hemen hemen kalmadı. Bağlarbaşı Mahallesi'ne yaptıracağımız 32 derslikli ilköğretim okulu ile eğitimdeki tüm sorunlarımızı çözmüş olacağız. Yine Bağlarbaşı Mahallesi'ne yaptırılan toplu konutlar ile ilimiz modern bir kente dönüşmektedir. Toplu konut hamlesi ile birlikte yapımı tamamlanan afet evleri ile birlikte ilimize bin adet konut kazandırmış olacağız. Merkez ilçeye 3 kilometre uzaklıktaki kent ormanımız ise ilimiz insanının dinleneceği stres atacağı çok güzel bir alan olacaktır" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 12:13:04
Güncelleme :20 Ekim 2005 Perşembe 03:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?