6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAĞLIK

Ağıl Köyü'nde sağlık taraması

Kelkit Aile Hekimliği biriminde görev yapan personel kar ve soğuk havaya rağmen görevlerini ihmal etmeden devam ettiriyorlar.

Doktor, ebe ve hemşireden oluşan Kelkit Aile Hekimliği personeli son günlerde meydana gelen yoğun kar yağışı ve soğuk hava muhalefetine rağmen tam kadro, belirli aralıklarla birime bağlı olan köylerde sağlık taraması yapıyor.

İlçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Ağıl köyüne giden Doktor Mustafa Akgün ve Ebe Asiye Türk, tüm köylüleri baştan ayağa kontrolden geçirdi. Ağız ve diş sağlığı ile birlikte çocuk hastalıkları ve kadın hastalıkları alanında tarama yapan sağlık personeline köylüler teşekkür etti.

Ağıl köyü sakinleri “ Bu kış gününde buralara kadar gelerek bizleri sağlık taramasından geçiren, hiçbir şekilde işlerinden şikayet etmeyerek kahrımızı çeken doktorlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. İlçeye gidiş gelişlerimiz bizlere maddi külfet oluşturuyor. Ayağımıza gelen hizmete katkı sağlayan İl Sağlık Müdürü başta olmak üzere ilçe sağlık grup başkanı ve doktorlarımızın tamamına teşekkürü ve minnettarlığımızı sunmayı borç biliriz. Allah hepsinden razı olsun.” dediler.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 15:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?