28
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Depremzedeler için yemek

AKP Bandırma Gençlik Kolları, Pakistanlı depremzedelere yardım için milletvekillerinin de katıldığı yemekli gece düzenledi.

Eken Prestij Otel'de gençlik kolları tarafından düzenlenen geceye Balıkesir Milletvekilleri Turhan Çömez, İsmail Özgün, Bandırma Belediye Başkanı Cemal Öztaylan, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Zekai Kafaoğlu, çevre ilçelerin AK Parti teşkilat başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Gecede gençlik kolları üyeleri davetlilere kırmızı karanfil dağıtarak, Pakistanlı depremzedeler için bağış toplandı. Gecede konuşan Milletvekili İsmail Özgün, dost ve kardeş ülke Pakistan halkının depremden dolayı acı ve ızdırap içinde olduğunu belirterek, Türk milletinin yaptığı yardımlarla dost elini bir kez daha uzattığını söyledi.

Milletvekili Turhan Çömez de, Pakistan depreminden sonra bölgeye giderek doktor olarak görev yaptığını ve orada yaşanan dramı gördüğünü ifade ederek, "Yapılan böyle organizasyonlarla kardeş Pakistan halkına yardım gönderilmesi oradaki zor durumda olan kardeşlerimiz için çok önemli. Kurtuluş Savaşı'nda bize yardım eden kardeş Pakistan'a biz de zor zamanında yardım ediyoruz. Toplumun her alanında böyle organizasyonların olması çok güzel" diye konuştu.

Gecede ilköğretim okulu öğrencilerinden oluşan folklor grubunun gösterisinin ardından öğrenciler şiirler okudu.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 16:25:47
Güncelleme :5 Nisan 2006 Çarşamba 14:51:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?