2
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

İpek Tanrıyar'dan duaya dekolteli katılım

Bursa'da bir mobilya mağazasının açılışına katılan ünlü manken İpek Tanrıyar, açılışta yapılan duaya dekolte kıyafetine rağmen iştirak etti.
Mankenliği çok sevdiğini belirten Tanrıyar, nişanlı olduğunu hatırlatarak, yakında sevdiklerine sürpriz yapabileceğini söyledi.
 
Manken İpek Tanrıyar, Bursa'da bir mobilya mağazasının açılışına katıldı. Açılışta bulunan bir davetlinin küçük çocuğuyla yakından ilgilenen Tanrıyar, yapılan duada ellerini açtı. Dekolte kıyafetine rağmen ünlü manken, içten dua etti.

Mobilyaların sağlamlığını merak eden Tanrıyar, koltukları üzerlerinde zıplayarak test etti. Uzun zamandır tatilde olduğunu ve podyumları çok özlediğini açıklayan Tanrıyar, "Podyumları çok seviyorum. Mankenliği bırakmak gibi bir niyetim yok. Mesleğe küsülür mü? O zaten ister istemez 5-10 yıl sonra bizi bırakacak. Artık kaç yaşında olur bilmem ama o beni bırakınca mankenliğe veda ederim. Çok güzel projelerimiz var ama televizyonlardaki projelerin çokluğu beni tedirgin ediyor. 108 tane yeni dizi başlamış. Bugüne kadar hep uzun soluklu projelerde yer aldım. İleriki günlerde güzel bir projeyle ekranlarda olacağım" dedi.
 
Nişanlı olduğunu hatırlatan Tanrıyar, "Yakında sürpriz gelişme olabilir. Yaza kalmadan bir adım atabiliriz. Çocukları çok seviyorum. Herhalde iyi bir anne olurum. Bebek bakımı için gerekli bilgileri öğreniyorum ve okuyorum. Evlilik ciddi bir mesele. Para-pul ile evlilik olmaz. Sözleşmeli evlilik gibi saçma sapan bir düşünceye sahip değilim" diye konuştu.
 
Oldukça neşeli olduğu gözlenen Tanrıyar, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 10:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?