1
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Tatlıses, galibiyet sevincini bursa'da yaşadı

Konser vermek üzere Bursa'ya gelen koyu Fenerbahçeli ünlü türkücü İbrahim Tatlıses galibiyet sevincini sahnede kutladı.

Sanatçıya sahnede adının yazılı olduğunu Fenerbahçe bornozu hediye edildi. Bornozu takım elbisenin üzerine giyen Tatlıses, Fenerbahçe marşı eşliğinde galibiyeti kutladı.

Özdilek tarafından Almira Otel'de düzenlenen geceye katılan Tatlıses maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Birbirinden güzel parçalarını kendisini dinleyenlere seslendiren Tatlıses kimi zaman hareketlendi kimi zaman ise hüzünlendirdi.

Skoru 3-0 tahmin ettiğini ifade eden İbrahim Tatlıses, "Ben 3-0 dedim 4 yaptılar. Galatasaray için şansız bir gündü. En az 3-4 tane gol kaçtı. Böyle maçlarda oyuncuların çok dikkatli olması lazım. Bakın bir oyuncu kırmızı kart gördü, oyundan atıldı. Bu olmaması lazım. Bu Galatasaray taraftarına takıma her şeye olağanüstü bir ceza . Bir futbolcunun kendi kendini iyi kontrol etmesi lazım. Ben şimdi sahneye çıktığımda kontrolsüz olursam, benim menajerlerimi, sazlarımı, izleyicilerimiz kendime küstürürüm. Dikkatli olmak lazım. Galatasaray yenseydi şampiyon olurdu. 10 kişi kalması bir handikaptır" dedi.

Sahneyi bırakmayacağını vurgulayan Tatlıses ufukta böyle bir şeyin olmadığını kaydetti. Halkın kendisini kaptan seçtiğini ifade eden ünlü türkücü , "Kaptanların gemiyi terk etmemesi lazım. Gemiyi en son kaptanlar terk eder. Bizi de insanlar kaptan seçtiklerine göre gemiyi batırmayacağız, gemiyi de terk etmeyeceğiz. Bütün mürettebat yolcuları kurtarmak için çalışacak. Yolcular halkımız. Bunlar mutlu olduğu sürece bizde böyle zirvede kalacağız" şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin bıyıklarını Başbakan gibi bıraktığını sorması üzerine Tatlıses böyle bir şeyin olmadığını, ancak az bıyık bırakacağını daha rahat olduğunu sözlerine ekledi. Tatlıses ayrıca sahnede, yeni kaset çalışmalarının başladığının müjdesini vererek, bu çalışmalar için otel odası kiraladığını ve 1 ay boyunca otelde kalacağını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2006 Pazar 13:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?