2
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Keremcem Bursa'yı salladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) düzenlediği 2. Bursa Alışveriş Şenliği'nin son gününde sahne alan Keremcem, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
 
BTSO tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenen Bursa Alışveriş Şenliği'nin son gününde Atatürk Stadı'nda sevenlerinin karşısına çıkan Keremcem, genç kızların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Seslendirdiği hareketli şarkılarla coştururken, slov parçalarıyla da duygulandıran ünlü şarkıcı, yürüyerek tribünleri gezdi. Hayranları ünlü şarkıcıya şarkılarında eşlik ederken, konserde kimi izleyiciler ağladı, kimileri de sevgilisiyle dans etti. Ünlü şarkıcı tribünleri gezerken, sahaya giren bayan izleyicileri güvenlik güçleri dışarı çıkardı. Tribünleri dolduran Keremcem hayranlarının pankartlarla sevgilerini gösterdiği konserde, yaşlı bir bayanın konseri dürbünle takip etmesi ilginç bir görüntü ortaya çıkardı.

Bayan hayranlarının bütün şarkılarını bilmesi ise Keremcem'i şaşırttı.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 11:43:42
Güncelleme :18 Eylül 2006 Pazartesi 11:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seden yılmazlar IP: 78.175.196.xxx Tarih : 8.05.2008 17:06:27

gerçekten çok güzel bi konser olduğuna eminim ben bursada olmama rağmen gidemedim ve en büyük hayranı olarak çok üzüldüm ama bidahaki sfere bekliyoruz bursaya gelmesini büyük istekle onu burda çok sevenler var bütün şarkılarını blmek yetmez biz onun herşeyini biliyoruz (özel haatı hariç) tşkler KERO