5
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Ünlü mankene eşek şakası

Bir tekstil firmasının açılışına katılmak üzere Bursa'ya gelen ünlü manken Nigar Talibova, ünlü şarkıcı Alihan'ın yaptığı şakanın ardından uzun süre kendine gelemedi. Demirtaş Sanayi Bölgesi'nde hizmete giren Korbaş Tekstil'in açılışına ünlü mankenler Seçkin Piriler ve Nigar Talibova katıldı. Açılış sonrası mankenler Nigar Talibova ve Seçkin Piriler, fabrikada dikiş makinelerinde ilk dikiş ve nakışı yaptı.

Her iki manken de dikiş yaptığı sırada yanlarına gelen şarkıcı Alihan, açılışa katılan konukların yanında Nigar Talibova'ya, "Sana az önce selam verdim, neden almadın? Daha düne kadar ev kiranı ödeyemiyordun. Benim klibimde oynadın da ev kiranı ödedin. Şimdi adam mı oldun da selam vermiyorsun" diyerek, elindeki cep telefonunu Nigar Talibova'nın önüne attı. Ne yapacağını şaşıran Talibova, hemen oradaki yetkililerden yardım isteyerek, Alihan'ın bulunduğu yerden çıkarılmasını istedi. Daha sonra tekrar içeri giren Alihan, Nigar Talibova'nın yanına gelerek bunların bir şaka olduğunu söyledi. Olayın şokunu üzerinden atamayan ünlü manken, "Ne şakası ya... Bu resmen eşek şakası! Ben buraya çalışmaya geldim. Yaptığınıza bakın. Sizleri hiçbir zaman affetmeyeceğim" dedi.

Öte yandan, açılış kurdelesini Demirtaş Belediye Başkanı Müfit Parlak ve Korbaş Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Paşa birlikte kesti. Toplam 5 bin metrekare alana kurulan fabrikada bay, bayan ve çocuk penyesi fason üretimi yapılacağını belirten Paşa, Bursa'ya yeni bir iş kapısı açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2005 Perşembe 16:25:29
Güncelleme :9 Eylül 2005 Cuma 23:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bülent Yılmaz IP: 85.99.195.xxx Tarih : 8.09.2005 17:56:38
Kendine sanatçı diyen ama uzaktan yakından sanatçılıkla hiç bir alakası bulunmayan Alihan kardeşim, daha öncede garip ve basit reklam yollarına başvurmuştu. Ama tutmamış insanlara daha çok itici gelmişti.Burdan kendisine acizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bu basit numaralarla biyere gelmen zor. Gerçek sanatçı olan ve insani davranışlarda bulunan insanlardan örnek al ve onların yaşadıkları gibi yaşamaya çalış. Bu hem Allahın hemde kulların hoşuna gider emin ol. Allah bütün yanlış yolda olanlara hidayet versin.. ne diyimmm..