1
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Samantha Fox Bursa'yı gezdi

İngilizler'in 1980'li yıllara damgasını vuran ünlü pop müzik sanatçısı Samantha Fox, konser için geldiği Bursa'da meşhur İnegöl köftesi yedi. Tarihi Kapalı Çarşı ve Orhan Camii'ni gezip başına eşarp takan ünlü sanatçı, saçlarını yaptırmak için girdiği bir kuaförde yanına gelen kuaför gencin saçlarını kesti.

İngiliz Havayolları'na ait uçakla dün gece İstanbul'a inen Samantha Fox, gece geç saatlerde Bursa'ya geldi. Sabah saatlerinde menajeri ve iki bayan arkadaşıyla birlikte Bursa turuna çıkan sanatçı, İnegöl köftesi ile meşhur Çiçek Izgara'da öğle yemeği yedi.

Fox, kapıda kendisini karşılayarak 'Samantha abla köfteye buyur' diyen minik garsona ilgi gösterdi. Kendisi için hazırlanan özel köfteleri afiyetle yiyen ünlü yıldız, köfteyi çok beğendiğini söyledi. Mangalların başında garsonlarla birlikte eline maşayı alarak poz veren Foks, rejimde olduğunu ancak köfteleri görünce dayanamayıp rejimi bozduğunu söyledi.
Fox, restoranın kasasına da geçerek müşterilere para üzeri çevirdi. Daha sonra tarihi Kapalı Çarşı ve Orhan Camii'nin avlusunu gezen Fox, Kozahan'da kendisine eşarp beğendi. Çeşit çeşit fularları boynuna takıp deneyen İngiliz yıldız, armağan edilen bir eşarbı başına takıp kameralara poz verdi. Kükürtül Caddesi'ndeki bir kuaförde saçlarını yaptıran Fox, yanına gelen kuaför genci koltuğa oturtup saçlarını kesti. Daha sonra otele giden Fox, gece geç saatlerde bir konser verecek.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2006 Cuma 21:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?