16
Haziran
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Yağmura rağmen coşturdu

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen İkinci Uluslararası İnegöl Kültür Sanat Festivali kapsamında, ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda bir konser verdi.

Yağmura rağmen alanı dolduran binlerce kişi, Ebru Gündeş'in şarkılarına eşlik etti. Soğuk havada dekolte kıyafeti ile üşüyen Gündeş'in sırtında yün şal olması dikkati çekti.

Kaymakam Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Tamer Tosun, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, İnegöl'ün kardeş şehri Dunaujvaroş Belediye Başkanı Dr. Andras Kalman ile yağmura rağmen konser alanını tıklım tıklım dolduran binlerce kişinin izlediği konserde, Ebru Gündeş fırtınası esti.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'e çiçek ve günün anısına plaket veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "18 gün, 18 gece süren Kültür Sanat Festivali'nin finaline geldik. Yağışlı ve biraz da soğuk havaya rağmen bütün İnegöl'ü biraraya getiren Ebru Gündeş hanımefendi, popülaritesini gösterdi. Herkese iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Şarkılarının yanı sıra güzelliği ile de göz kamaştıran ünlü sanatçı, konsere gösterilen ilgiden dolayı mutluluğunu dile getirirken, festivalde emeği geçen başta Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere herkesi kutladı.

Birbirinden güzel şarkıları ve dansları ile İnegöllüler'e unutulmaz bir gece yaşatan Ebru Gündeş, konserini bitirmesine rağmen, yoğun istek üzerine üç şarkı daha seslendirdi. Gündeş'in saz ekibinin darbuka ve bateri şovu da konsere ayrı bir renk kattı. Konser, düzenlenen havai fişek gösterileri ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2005 Pazar 17:08:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut mert IP: 88.254.129.xxx Tarih : 12.01.2009 22:53:08

zaten böyle bir güzel bayanda beklenilecek bir şey ebru gündeş benim için dünyanın 8 inçi harikası.onu çok seviyorum