1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Ağalık parasını ödemedi

644. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ağalık ihalesine katılarak, 181 milyar liraya 645. Kırkpınar Ağası olan Adem Tüysüz, henüz ağalık bedelini ödemedi. Tüysüz 31 Aralık'a kadar ücreti yatırmazsa ağalığı düşecek ve ağalık tekrar ihaleye çıkacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Bu senenin Kırkpınar Ağası Adem Tüysüz, teminatlar dışında henüz ödeme yapmadı. Kendisine resmi yazı göndererek uyardık. Bu ayın sonuna kadar ödeme yapması gerektiğini söyledik. Şu ana kadar ödeme konusunda bir girişimde bulunulmadı. Kırkpınar Ağalığı'na talip olup da, ödeme yapmazsa büyük bir yanlış olur" dedi. Sedefçi sözlerine şöyle devam etti:

"31 Aralık tarihine kadar bekleyeceğiz. Eğer ödeme yapılmazsa o zaman ihaleyi iptal edeceğiz, bu durumda yeniden ağalık ihalesi yapmakla yükümlüyüz. 31 Aralık akşamı saat 17.30' a kadar sayın Tüysüz bu rakamı yatırmazsa, o gün ihaleyi iptal ederek teminatını belediyeye gelir kaydedecek ve ağalık ihalesini yeniden yapmak zorunda kalacağız."

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 17:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?