3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Ekinci görevden alındı

Edirne Emniyet Müdürlüğü tarafından Kapıkule Sınır Kapısı'nda gerçekleştirilen "rüşvet operasyonu"nun ardından Kapıkule Gümrükler Başmüdürü İbrahim Halil Ekinci görevinden alındı.

Geçtiğimiz günlerde Edirne'ye gelen Gümrük Müsteşar Vekili Cihat Ancın, yetkililerle görüştükten sonra Kapıkule'ye geçerek burada bir toplantı yapmıştı. Ancın yaptığı açıklamada, Kapıkule'de çalışan arkadaşlara teşekkür etmek amacıyla geldiğini söylemişti.

Öte yandan, Kapıkule Gümrükler Başmüdürü İbrahim Halil Ekinci'nin görevden alınmasından sonra yerine Gümrükler Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı olarak görev yapan Mehmet Hatipoğlu, Edirne Gümrükleri ve Muhafaza Başmüdürlüğü görevine atandı. Aynı görevi 4 yıldır sürdüren İbrahim Halil Ekinci'nin ise Ankara'da görev yapacağı bildirildi.

Hatipoğlu'nun bugün Edirne'ye gelerek görevine başlaması bekleniyor. Kapıkule'de yapılan rüşvet operasyonunda 50'si gümrük ve gümrük muhafaza memuru 19 polis olmak üzere 69 memur tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne gönderilmişti.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 14:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?