1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Sokaklar trafiğe açılıyor

Edirne Belediyesi, şehrin ana arterlerinde kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.
Kepçelerle kamyonlara yüklenen karlar şehir dışına boşaltılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karları kamyonlarla taşırken, temizlik işçileri de kaldırımlarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, kar temizleme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. Sedefçi, belediye ekipleri tarafından Saraçlar Caddesi'nde yolda ve tretuvarlarda yol açma ve kar kürüme çalışmasının sürdürüldüğünü kaydetti.

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait iş makineleriyle Saraçlar Caddesi'nde yol açma çalışması yapan ekiplerin, yol kenarlarına park etmiş araçlar yüzünden zorlandığını ifade eden Sedefçi açıklamasında, "Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz, yol açma çalışmalarını öncelikli olarak ana güzergahlarda yapıyor. Belediye Başkanlığı'na ait 2 kepçe ve 4 kamyonumuzla ekiplerimiz Saraçlar Caddesi'nde biriken karları temizliyor. Aynı anda ekiplerimiz yol kenarlarında vatandaşların rahat yürüyebilmelerini sağlamak için belediye ekiplerince, tretuvarlarda kar temizleme çalışması yapıyor" ifadelerine yer verdi.

.
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 12:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?