1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Dünya güzelleri gözünü Edirne'ye dikti

Edirne 1. Uluslararası Barış ve Dostluk Güzeli yarışması organizasyon hazırlıklarını başından beri Belediye’nin maddi katkısı olmadan, yalnız sponsorlar sayesinde gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi “Bu önemli organizasyona belediyemizin manevi katkısı olacağı, maddi katkıların sponsorlar sayesinde yürütüleceğini belirtmiştim. Onur Air , Coca Cola, Kervansaray dışında Edirne YKM, Çağlar Turizm, Speedo ve Edirne’nin büyük kuruluşu olan Olin ‘de sponsorlar arasına katılmıştır. Organizasyon Komitesi çeşitli sponsor kuruluşlarla da görüşmelere devam ediyor’ dedi.

17 ülke hedefiyle başlayan Edirne 1. Uluslararası Barış ve Dostluk Güzeli yarışmasına uluslararası alanda çok büyük ilgi var. Edirne de yapılacak olan bu güzellik yarışmasına katılmak isteyen ülke sayısının 27 ‘ye çıktığını belirten organizasyon komitesi başkanı Serdar İyiiz şunları söyledi:

“Katılmak isteyen ülke sayısının 27’ye çıkması bizi çok mutlu etti. Organizasyon komitesi olarak katılımcı ülkelere uçak biletlerini gönderdik. Bu arada katılması beklenen Çin Halk Cumhuriyeti’nin Çin güzelinin de ismini ve resimlerini göndermesi bu yarışma için çok önemli bir gelişmedir."

Organizasyonun onursal başkanı Suha Özgermi “Edirne 1. Uluslararası Barış ve Dostluk Güzeli yarışması organizasyonu çok iyi yürütülüyor. Katılımcı ülke sayısının artması beni çok memnun etti. Çin Halk Cumhuriyeti güzelinin Edirne’ye gelmesi son derece önemli bir gelişmedir. Çünkü Çin’den şimdiye kadar Türkiye’ye ilk defa bir güzellik yarışması için katılımcı geliyor” diye konuştu.

Edirne Belediyesi
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 16:29:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?