3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Serinlemek için girdiği gölette boğuldu

Edirne'de, bir kum ocağının çevresinde oluşan gölete serinlemek amacıyla giren 10 yaşındaki çocuk, kardeşi ve arkadaşlarının gözü önünde boğuldu. 

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım semtinde oturan Gökhan Aynalı (10), kardeşi Hakan Aynalı ve arkadaşları Oğuzhan K, Mehmet C, Yakup Y, Servet A. ve Ozan Y, kum ocağı çevresinde oluşan gölete girdiler. Bir süre gölette yüzen çocuklardan Gökhan A, gölette arkadaşlarının gözleri önünde boğuldu. Çaresiz şekilde arkadaşlarının suda kaybolduğunu gören çocuklar yardım getirmek için semtin içine kadar gitti. Yardıma gelen vatandaşlar Gökhan'ın ancak cansız bedenini sudan çıkarabildi. 

Gözleri önünde arkadaşlarını kaybeden çocuklardan Oğuzhan, "Serinlemek için buraya geldik, bir müddet top oynadık, Gökhan bize 'suya girelim' dedi, yüzme de bilmiyordu. Beraber suya girdik ancak bir müddet sonra Gökhan kayboldu. Yardım çağırmaya gittik, yolda biriyle karşılaştık ona söyledik ancak o bizimle ilgilenmedi. Çağırdığımız iki kişi gelerek Gökhan'ı sudan çıkardılar" dedi. Olay yerine gelen Aynalı'nın babası Nurettin Aynalı ve yakınları, sinir krizi geçirdi. 

Mahalle sakinleri, kum ocağının olduğu bölgede oluşan su dolu çukurun çevresine herhangi bir uyarı levhası asılmamasına tepki gösterdi.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 15:26:27
Güncelleme :12 Haziran 2006 Pazartesi 15:32:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OKAN yıldı IP: 85.101.82.xxx Tarih : 4.07.2006 04:45:42
o ölen çocuk benim komşum çok yazık oldu .her gün top oynuyor,geiyorduk,onu bir kardeş gibi seviyodum.allah mekanını cennet eylesin